Lescam

N

Flexibel

Lestijden die jou uitkomen

N

Pakketten op maat

Rijopleiding die jou past

N

06-24226839

Bel voor een vrijblijvende proefles

Handleidingen voor cursisten

Hieronder zijn alle handleidingen te vinden voor het gebruik van lescam.

* De software dient volgens de handleiding geraadpleegd te worden. De leerling dient niet aan de instellingen te komen, dit kan resulteren in het verlies van zijn/ haar borg. Het is niet toegestaan om een kopie te maken van de gemaakte beelden i.v.m. de privacy regelgeving.

Cursusboek ‘Op weg naar je rijbewijs’

Rijschool Bob Postmus schreef een overzichtelijk cursusboek ‘Op weg naar je rijbewijs’, waarin kort en bondig staat beschreven hoe je een auto volgens de principes van Het Nieuwe Rijden moet bedienen. Hierin leer je aan de hand van korte uitleg en duidelijke illustraties hoe te handelen bij bijzondere manoeuvres, op diverse kruispunten en op de autosnelweg. Doordat je je thuis kunt voorbereiden op de volgende rijles bespaar je kosten. Ook hanteren wij video learning, een leermethode waarbij we jouw rijles op video opnemen, zodat je deze thuis op je gemak kunt bekijken.

Rijschool Bob Postmus

Oosteinderweg 179
1432 AK Aalsmeer

Telefoonnummer

E-mailadres

info@bobpostmus.nl

Openingstijden

Rijlessen op afspraak

Wil je meer weten over onze lesmethode?

Neem dan snel contact met ons op! Onze rijinstructeurs rijden door heel regio Aalsmeer en Amsterdam. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvende proefles.

KvK nummer: 34112128
BTW nummer: NL001262595B74