Reviews

Disclaimer (*): Resultaten kunnen per persoon verschillen. Lees daarom de disclaimer

 

Submit your review1234
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
by Itai Joosten on

Inmiddels al 4 jaar m'n rijbewijs dankzij de beste instructeur die je maar kan bedenken! Bob legde alles met heel veel geduld uit en deed er alles aan om er voor te zorgen dat je alle fijne kneepjes van het autorijden onder de knie had voor het examen. Niet twijfelen, gewoon allemaal rijles nemen bij Bob!

by Christopher Leembruggen on

Via een vriend bij Bob terechtgekomen. Niet wetende dat het zo een goeie rijinstructeur was. Zo tevreden met de manier waarop de lessen waren opgebouwd. Tevens is Bob ook een hele lieve en goede man, je vertrouwt hem en bent niet bang om fouten te maken. Door hem ben ik in een keer geslaagd. Ik heb intussen minstens 8 vrienden doorverwezen naar Bob en zal dat zeker blijven doen!! Zeker waar voor je geld.

by Annette Kuiper on

Bij de rijschool selectie viel ik meteen voor de zeer informatieve en met zorg gemaakte website en facebook pagina van Bob Postmus, die ook voor alle afgereden leerlingen een persoonlijk stukje tekst schrijft, geweldig! Ook het feit dat hij zijn lessen precies aanpast aan het karakter en leerstijl van iedere leerling is erg fijn. Mijn zoon heeft met veel plezier les gehad bij Bob, alle fijne kneepjes van het autorijden geleerd, en nu in 1 keer soepel geslaagd. Ik raad iedereen deze rijschool van harte aan!